Voňavé relaxační večery pro těhotné

 Každé úterý od 18:30 -20 hodin
8.10. se večer nekoná
Bezručova 29, Plzeň
Ponoříme se do jemného uvolnění těla, mysli a práce s dechem.
Společně objevíme prostor, kde načerpáte sílu a spojení s vlastním tělem a miminkem, které pod vaším srdcem roste.
Zarezervovat 

Relaxace pro těhotné

Jste těhotná a hledáte prostor, kde si můžete odpočinout, spojit se s miminkem a načerpat novou sílu?
 
Přijďte na naše pravidelné relaxační večery, kde společně vstoupíme do klidného a bezpečného prostředí plného lásky a podpory
.
Během večera vás čeká jemné uvolnění těla i mysli, vědomá práce s dechem a sdílení mezi ženami, které prochází podobnou cestou. Pomohu vám navázat hlubší spojení s vaším rostoucím miminkem pod srdcem, najít klid a důvěru ve své tělo a připravit se na příchod miminka.
 
 
Co vás čeká?
 Naladění s čajem – začneme večer příjemným šálkem čaje, který vám pomůže uvolnit se a připravit na následující program. Tento moment klidu vám dá příležitost zastavit se a soustředit se pouze na sebe a své miminko.
 
 Meditace a vizualizace – vedená meditace zaměřená na konkrétní témata, která měníme každý týden. Budeme pracovat na hlubším spojení s miminkem, odhazování obav a strachů, posilování intuice a důvěry v porodní proces.
 
Edukace – součástí večera je také mini předporodní kurz, kde vám ukážu praktické tipy a triky, které vám mohou u porodu pomoci cítit se lépe a více v bezpečí. Dozvíte se, jak podpořit své tělo a psychiku, aby byl porod co nejhladší.
 
Sdílení a integrace – po meditaci bude prostor pro sdílení pocitů, myšlenek a otázek v bezpečném a podporujícím prostředí. Budete mít možnost mluvit o tom, co vás těší nebo trápí, a navzájem se podpoříme v této krásné, ale zároveň náročné fázi života.
 
 
Pro koho je večer určen?
Tyto večery jsou ideální pro všechny těhotné ženy, které chtějí věnovat čas sobě a svému miminku, pečovat o svůj klid, harmonii a připravit se na porod 

 

Cena: 290 Kč

 
Doba trvání: 1:30 h
Místo: Ateliér Vlny dechu, Bezručova 29, Plzeň
Kdy: každé úterý 18:30 - 20:00
8.10. se večer nekoná
 
Rezervovat místo
 

Kdo vás provede?

Jako dula, aromaterapeutka a lektorka HypnoPorodu, jsem zde, abych vás provázela na vaší cestě k mateřství. Každou ženu vidím jako jedinečnou bytost s vlastními potřebami a přáními, k nimž přistupuji s láskou, empatií a respektem. Mé služby jsou mostem k hlubšímu spojení mezi vámi, vaším tělem a miminkem, nabízející klid, pohodu a důvěru v proces narození a mateřství.

 
 
 
aromaterapie Šárka Beranová péče v šestinedělí